Добро дошли на веб-презентацију пројекта Вики воли Земљу - Србија! Пројекат вам омогућава коришћење садржаја сајта под наведеним условима коришћења и политике приватности. Ови услови коришћења примењују се на свим страницама сајта. Сматра се да свако лице које приступи овом веб-сајту или било ком његовом делу јесте у сваком тренутку у потпуности упознато са Условима коришћења, као и свим евентуалним ризицима, да исте разуме и прихвата у целости, те да садржај и услуге овог веб-сајта користи искључиво за личну употребу и на сопствену одговорност.

АУТОРСКА ПРАВА

Организациони тим пројекта Вики воли Земљу једини је власник ауторских права свих сопствених садржаја. Сајт у појединим својим деловима користи материјал преузет од трећег лица са јасно назначеним ауторским правом и лиценцом.

Сав лични материјал доступан је под условима Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International лиценце. Сав преузети материјал доступан је под сопственом назначеном лиценцом.

ЛИНКОВИ КА СПОЉАШЊИМ СТРАНИЦАМА И КОМЕНТАРИ ПОСЕТИЛАЦА

Сајт пројекта Вики воли Земљу састоји се од ауторских садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране посетилаца и линкова ка другим веб-страницама. Све садржаје веб-сајта користите искључиво на властиту одговорност. Пројекат Вики воли Земљу не може ни у ком случају сматрати одговорном за било какву штету насталу коришћењем. Исто тако, он не сноси никакву одговорност за садржину веб-страница изван свог веб-сајта, нити може сносити било какву одговорност за штету насталу оглашавањем на свом веб-сајту.

Интерактивни садржај - коментари посетилаца представљају искључиво лични став посетилаца. У том смислу, сајт не сноси никакву одговорност за садржај коментара, као ни за ставове изречене у њима. Сајт задржава право да не објави коментаре који су увриједљиви, вулгарни, претећи, расистички или шовинистички, коментаре којима се повређује приватност неког лица и уопште садржаје који су штетни на било који други начин, као и садржаје који су у супротности са законом.

СПИСКОВИ

Спискови природних добара истакнути на сајту креирани су на основу база података и спискова Завода за заштиту природе Србије, Покрајинско завода за заштиту природе и Министарства заштите животне средине Републике Србије.

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ

Строго се поштује приватност корисника и посетилаца сајта. Подаци из процеса регистрације и остали подаци о кориснику неће се давати трећој страни, осим у случајевима када закон тако налаже.

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ УСЛОВА КОРИШЋЕЊА И ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ

Задржава се право на допуну и измену услова коришћења и политике приватности без претходне најаве. Власник сајта неће бити одговоран за могуће посљедице произашле из таквих промена.